SEB certificaat

20 December

SEB logo

Op 12 december heeft Hoornstra-Ophof Infra b.v. het Stichting Erkenning Bestratingsbedrijf (SEB) certificaat behaald. Hiermee tonen we aan dat onze kwaliteit van het straatwerk van hoog niveau is en dat we zelf beschikken over vakbekwame en geschoolde straatmakers.

Of zoals de SEB zelf zegt:

"Aangezien de door de SEB erkende bedrijven periodiek door onafhankelijke auditoren op deze eisen worden gecontroleerd, mag men stellen dat sprake is van een objectieve standaard. Een standaard die uitmondt in een hoge intrinsieke kwaliteit, die in de dagelijkse praktijk misschien wel meer betekenis heeft dan de managementcertificering op basis van ISO 9001. Zeker is dat de meerwaarde van SEB aantoonbaar ligt in de voor de markt doorzichtige structuur van aantoonbare kwaliteit van straatwerk. Voorts verschaft de regeling diezelfde markt direct inzicht in bedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan."

Dit certificaat kunnen we uiteraard nooit behalen indien ons personeel niet de instelling heeft om altijd voor de hoogste kwaliteit te gaan!